FLAIR wilt haar zintuigen komen prikkelen op Antwerp Wine Festival

Flair bekroond Antwerp Wine Festival tot hét walhalla van elke wijnliefhebber. Zelf hadden we dit niet mooier kunnen omschrijven. 

Het wijnweekend van 16, 17 en 18 maart mogen we officieel bekronen tot wijnweekend van het jaar 2018. Wijnliefhebbers, wijnexpert of levensgenieters zijn welkom op Park Spoor Noord in Antwerpen. Maar liefst 5000m² oppervlakte wordt omgetoverd tot een dromerig walhalla waarin je met je persoonlijk wijnpaspoort op ontdekking kunt gaan.

Wijnen uit 9 verschillende wijnlanden staan klaar om ontkurkt te worden. Het betoverend decor zorgt ervoor dat je het ene moment zweeft tussen de gondels van Venetie. Tien minuten later sta je in het prachtige landschap van Zuid-Afrika. Van workshops, initiaties, masterclasses tot gewoon een relaxte dag erop uit – Op Antwerp Wine Festival is er voor ieder iets wils.

Wat is wijn zonder eten? Juist, dat dachten wij ook! Per land maken onze chefs bijpassende wijnproevertjes. Foodpairing op hoog niveau!

Kortom een weekend ter ontspanning of verdieping. Wij beloven een ervaring om nooit te vergeten. Lees je graag het volledige artikel? Klik dan hier!